Wira Rotterdam BV

De beste manier om uw onderhoud te managen

Boordcomputer

Artikelindex

Ritopdrachten verzenden en ontvangen 
Maximale controle voor uw centralist, uw chauffeurs in alle rust op weg en alle ritten conform wetgeving geregistreerd. Cabman BCT bevat een speciaal rittenscherm met een overzicht van alle opdrachten en pauzes. Iedere instap en uitstap wordt los gedefinieerd. Vanaf de centrale kan de ritvolgorde worden bepaald. De centralist kan ook ritten toegevoegen, invoegen of verwijderen. De eerstvolgende rit wordt automatisch geselecteerd. Bij een instap wordt de functietoets een starttoets. Bij een uitstap een stoptoets. Wanneer een instap gestart wordt verdwijnt deze uit de lijst en wordt de eerstvolgende getoond. Zo kan de gehele lijst afgewerkt worden. Met speciale icoontjes wordt weergegeven of de rit op de taximeter verreden moet worden, of er een rolstoel of rollator meegaat, etc. Tevens kan men ritten loosmelden.

Centrale Functie van de Cabman BCT 

Vanuit Cabman BCT kan de chauffeur diverse berichten en notificaties naar de centrale sturen. Alle mogelijkheden zijn overzichtelijk gerangschikt in één scherm. De centralist krijgt de berichten van de chauffeurs keurig geordend binnen, zodat hij zijn aansturende taken optimaal kan vervullen. 
       berichtenoverzichtsectoren Pauze aanvraag       TekstberichtSpraakaanvraag Rittenscherm


telefoon

printer


Beveiligde betalingen 
CabmanBCTAKlanten kunnen dankzij Cabman BCT betalen met creditcard en klantenkaarten. Iedere betaling is gegarandeerd beveiligd. Ook risico’s op transactiefouten of dubbele invoer zijn technisch ondervangen. De BCT heeft een online creditcard betalingsmogelijkheid. Hierbij is er een extra communicatie laag toegevoegd die de betaling vanuit de server uitvoert naar bijvoorbeeld Ogone of DocData. Hierbij is er een versleutelde verbinding die de betaling uitvoert en het resultaat van de transactie terugkoppelt naar het voertuig. Alle risico’s op transacties die verloren gaan of dubbel worden ingevoerd zijn technisch ondervangen. Naast creditcardbetalingen zijn er ook mogelijkheden voor PIN en OV-Chip betalingen via CCV.

Connectiviteit middels GPRS of Ram Mobitex 
CabmanBCT02

Vanwege voorgenoemde communicatiemethodieken is de BCT van de huidige generatie waarmee alle communicatie volledig via Mobitex of GPRS kan verlopen. Hierbij wordt er netjes binnen de gestelde limieten van RAM gebleven, zonder verlies van functionaliteit. Ook bij communicatie via Mobitex is het nog steeds mogelijk om iedere minuut de positie van een voertuig door te krijgen inclusief snelheid en odometer. De Mobitex implementatie maakt volledig gebruik van de pakketgeschakelde mogelijkheden van het netwerk, zoals de gegarandeerde aflevering van pakketjes. De BCT is middels GPRS of Mobitex te koppelen aan alle bestaande agenda paketten.

Voor een taximeterkeuring na inbouw of reparatie kunt u ook bij ons terecht. Wira Rotterdam B.V. is gekwalificeerd als erkend keurder en kunt u ook voor de jaarlijkse (her)keuring bij ons terecht. Door deze rijke ervaring zijn wij in staat om uw taximeterkeuring snel en efficiënt uit te voeren.

Copyright © 2019 - WIRA ROTTERDAM BV

All Rights Reserved.